Deoosteindeonline.nl Affiliate Program

Met het brede assortiment aan tuinartikelen van De Oosteinde Online, scherpe prijzen en gratis bezorging voor bestellingen van €39,95 of meer, is het een perfecte partner voor tuinliefhebbers en iedereen die zijn tuin wil verfraaien. De snelle levering en de optie om bestellingen af te halen in de fysieke winkels maakt DeOosteindeOnline.nl nog interessanter voor de klant.

The affiliate program for Deoosteindeonline.nl is available through TradeTracker.

deoosteindeonline-nl-affiliate-program screen shot
Apply via TradeTracker NL

What are the Features and Benefits of this Program?

Tuincentrum de Oosteinde is een bekend merk in de bollenstreek, met vier filialen in Hillegom, Vijfhuizen, IJsselmuiden en Zeewolde. Sinds maart 2011 bieden ze ook via hun webwinkel DeOosteindeOnline.nl een groot assortiment aan tuinartikelen. Dankzij de grootschalige inkoop kan DeOosteindeOnline.nl topmerken tegen scherpe prijzen leveren. Net als in de fysieke winkels staat service en advies hoog in het vaandel.

Het assortiment van DeOosteindeOnline.nl omvat o.a. meststoffen, bestrijdingsmiddelen, tuinmeubelen, BBQ's, zaden, vijverpompen en vijverfilters en regelmatig worden hier nieuwe producten aan toegevoegd. Klanten uit Nederland, België en Duitsland kunnen er terecht. Bestellingen van €39,95 of meer worden gratis thuisbezorgd in Nederland (behalve voor tuinmeubelen in sommige regio's). Er zijn ook vier fysieke winkels waar klanten eventueel hun bestellingen kunnen afhalen. Bovendien heeft DeOosteindeOnline.nl een grote voorraad, wat zorgt voor snelle levering - meestal op de volgende werkdag en maximaal in vijf dagen.

Wil je gebruikmaken van het ruime assortiment tuinartikelen van DeOosteindeOnline.nl? Dan kan je profiteren van verschillende voordelen. Naast de gratis bezorging bij bestellingen van €39,95 of meer, kan je bestellingen ook ophalen bij een van de vier fysieke winkels van Tuincentrum de Oosteinde. Het assortiment is bovendien zeer uitgebreid en de scherpe prijzen spreken voor zich. Dankzij de grote voorraad kan je ook altijd rekenen op snelle levering. Kortom, een goede reden om DeOosteindeOnline.nl te bezoeken voor al je tuinartikelen.

What commission can I earn promoting the Deoosteindeonline.nl affiliate program?

Commission is available at a rate of 4%.

Who offers the Deoosteindeonline.nl affiliate program and how can I join?

The Deoosteindeonline.nl partner program is available through TradeTracker. Some of the details are listed below.

Are there any similar or alternative programs to the Deoosteindeonline.nl Affiliate Program to promote?

Here are some alternatives to the Deoosteindeonline.nl Affiliate Program.