astoldby Affiliate Program

Join As told by's affiliate program to promote a unique and personalized service that allows users to document their life stories in a structured and easy way without any writing experience. With a commission of 10%, this is a great way to offer a meaningful and heartfelt gift for family and friends while earning money.

The affiliate program for astoldby is available through Awin.

astoldby-affiliate-program screen shot
Apply via Awin

What are the Features and Benefits of this Program?

As told by biedt gebruikers de mogelijkheid om zonder schrijfervaring een eigen autobiografie te schrijven. De schrijver krijgt gedurende 52 weken, iedere week een levensvraag per e-mail toegestuurd. Deze vraag kan beantwoord worden in de vorm van een verhaal. De antwoorden op deze vragen worden gebundeld tot een complete autobiografie inclusief foto's. De schrijver heeft de mogelijkheid om vragen toe te voegen en de volgorde van vragen aan te passen. De eindproducten zijn beschikbaar in drie verschillende formaten en prijsklassen: Softcover (EUR 79,95), Hardcover (EUR 99,99) en Hardcover met kleurenpagina's (EUR 114,95). Als affiliate ontvangt u 10% commissie per succesvolle verkoop.

De diensten van As told by worden vaak verkocht als cadeau voor familie en vrienden. Het product is echter ook geschikt voor persoonlijk gebruik, bijvoorbeeld om een levensverhaal te documenteren. Er is geen schrijfervaring vereist en de schrijver heeft controle over de inhoud. Persoonlijke foto's en vragen kunnen worden toegevoegd voor een nog completer beeld van het leven.

Het schrijven van een autobiografie kan een emotionele en persoonlijke ervaring zijn. As told by biedt een gestructureerde en eenvoudige methode om deze ervaring te ondersteunen. In slechts één jaar kan een interessant verhaal worden gecrëerd en vastgelegd voor toekomstige generaties.

Who offers the astoldby affiliate program and how can I join?

The astoldby partner program is available through Awin. Some of the details are listed below.

Are there any similar or alternative programs to the astoldby Affiliate Program to promote?

Here are some alternatives to the astoldby Affiliate Program.